Opinie Klientów - Sala weselna Dwór Artusa YouTube Facebook

Opinie Klientów

Zapraszamy do oceny naszych usług

Dodaj swoją opinię

SOUTH WESTERN

Niniejszym serdecznie dziekujemy za zorganizowanie w dniu 10.12.2011 niezapomnianego przyjęcia świątecznego dla pracowników naszej firmy. Zarówno wystrój sali, przygotowane menuoraz miła i profesjonalna obsługa sprawiły, iż był to dla nas wyjątkowy wieczór.

BPS Poland - Dwór Artusa

Bal Sylwestrowy

Pierwszy raz korzystaliśmy z Dworu Artusa - byliśmy grupą 16 osób. Plusy - jedzenie -dużo i w porządku, obsługa - miła i uczynna, oprawa muzyczna - super. Minus - nie wolno palić w budynku. Nie wspomnę o pokazie pirotechnicznym - fantastyczny! Podsumowując- był to nasz najlepszy Sylwester. Dziękujemy za miłą zabawę - do zobaczenia na Balu Karnawałowym!

Kotynia P.

PKO

Wszystko było wspaniale zorganizowane i smaczne. Bardzo dziękuję. Podczas spotkania reklamowaliśmy Państwa Firmę naszym Klientom, którzy także byli pod wrażeniem rozmaitości i przygotowania. Pozdrawiam serdecznie

PKO

wesele 25 grudnia 2011

25 grudnia 2011 roku w Dowrze Artusa odbyło się nasze wesele dla ponad 100 osób. Jesteśmy bardzo zadowoleni.Jedzenie znakomite. Obsługa sali świetna. Pisząc tę opinie jeszcze na "swieżo", zaledwie dobę po weselu, mogę śmiało powiedzieć, bez żadnej kokieterii, że jest to jedna z lepszych jak nie najlepszych sal weselnych w Łodzi. Pod każdym względem. Cieszę się, że nadrzędną rzeczą jaką kieruje się cała obsługa Dworu jest JAKOŚĆ, JAKOŚĆ i jeszcze raz JAKOŚĆ. Polecamy wszystkim tę salę z czystym sumieniem. Pozdrawiamy i dziękujemy! Tomek i Kamila

Tomasz Maciaszczyk i Kamila Wójcicka

Roman Z. Konsolacja listopad 2011

Dziękuję za zorganizowanie konsolacji. Pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa, przystępna cena, czyli to o co głównie chodzi. Dziękuje kucharzom i obsłudze.

Roman Z

dwie imprezy jubileuszowe 30IX i 18XI

Serdecznie dziękujemy za dwie wspaniałe imprezy,Super obsługę,smaczne jedzenie i przyjazne podejście wszystkich bez wyjątku pracowników. Gorąco polecam Dwór Artusa jako sprawdzony lokal,ponieważ uczestniczyłem w imprezie kolegi i było tak samo dobrze.

Andrzej K

chrzciny 09.X

Bardzo dziekujemy za swietnie zorganizowane chrzciny. Sala byla pieknie przystrojona, sprzet grajacy zapewniony, a Panstwa kelnerzy wspaniali. Dogladali wszystkiego i naprawde zasluguja na duze brawa. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze kiedys kolejne chrzciny bedziemy mogli wyprawic u Panstwa.

Natalia

Dwór Artusa

21 Maj 2010 Dwór Artusa Łódź Ja się nie bawiłam na Sylwestrze. Nie bawiłam się ba balu karnawałowym. jestem już "starą" panna młodą - miałam przyjęcie weselne w Dworze Artusa. Mieliśmy 148 osób. Mogę to podsumować : - jedzenie - w porządku, nie mam do czego się doczepić - dużo, smacznie i GORĄCE - obsługa - w porządku - dużo kelnerów - widać było, że wiedzą co robią. zresztą dostali też napiwek od męża - wystrój, okolica, ogród - dla mnie bomba Dwór Artusa jest nr 1 dla mnie i mojej rodzinki. Zastrzeżenia: brak miejsc noclegowych! Jeżeli ktoś będzie chciał pogadać - piszcie na priv - chętnie opowiem jak było. A chrzciny naszego dzidziusia zrobimy też w Dworze Artusa.... Aha - jeszcze jedno - Dwór Artusa nie jest na Placu Komuny Paryskiej tylko na Widzewie - Olechów

Amelia

Przyjęcie z okazji chrzcin

Mogę polecić to miejsce na takie uroczystości jak np. chrzciny. Zarówno jak skomponowane menu, obsługa jak i przygotowanie sali w pełni nas zadowoliły. Poza tym równiez elastycznośc w dostosowaniu się do bieżących potrzeb (np. forma podania tortu (tort byl w naszym zakresie), który był jednoczesnie tortem urodzinowym). Co jeszcze? Trafiliśmy z pogodą - dzieciaki miały gdzie wyjść, pobawić się i pobiegac , jednocześnie mogliśmy miec je na oku. Zdecydowanie polecam!

Martynika77

Polecam

Szczerze polecam, wszystko na najwyższym poziomie, obsługa, jedzenie, wystrój i organizacja na 6, dodam tylko że w maju organizowaliśmy przyjęcie z okazji chrztu. Pozdrawiam

Małgorzata Piłat

Lipiec 2011

Witam Z całą pewnością mogę polecić Dwór Artusa na wesele oraz i na inne imprezy sala i ogólnie wystrój powala na kolana, a obsługa i jedzenie naprawdę górna półka z czego byłem mile zaskoczony. pozdrawiam.

Piotr

Podziękowanie

chciałbym Panu bardzo podziękować za profesjonalne przygotowanie wczorajszego przyjęcia. Ustawienie, wystrój stołów oraz różnorodność potraw zrobiły na mnie wielkie wrażenie. Oczywiście sposób podania i jakość tych wszystkich potraw nie budziły żadnych zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm. Porównując wczorajsze przyjęcie do innych w których do tej pory uczestniczyłem śmiało mogę powiedzieć, ze było to najlepsze przyjęcie. Jeszcze raz dziękuję.

Czarkowski Bartosz

Generali

Bardzo dziękuję za udaną imprezę. Wszyscy bawili się świetnie. Dziękuję za bardzo życzliwych i pomocnych pracowników.

Aleksandra Fularska

1 lipca 2011

Chcielibyśmy z narzeczonym podziękować Panu i Pana pracownikom za zorganizowanie przyjęcia w piątek. Nasi goście oraz my na długo zapamiętamy to wydarzenie :) Pozdrawiamy serdecznie

Anna Sikała i Chris Anderson

Czerwiec 2011

Dwór Artusa mogę polecić z czystym sumieniem, bo w czerwcu br mieliśmy tam przyjęcie weselne i było wspaniale. Dużo smacznego jedzenia, piękna sala i co za tym idzie super klimat, ale przede wszystkim jedyny w swoim rodzaju p. Zbyszek, który zawsze służył pomocą i odpowiadał wyczerpująco na każde pytanie. Na samym przyjęciu kelnerzy spisali się na 110 %, dbając o to by gościom niczego nie brakowało - byliśmy pod dużym wrażeniem, jak sprawnie to wszystko szło. Nie mam żadnych "ale", jeśli chcecie mieć gwarancję profesjonalnej obsługi wesela, to ekipa z DA na pewno ją zapewni :)

Monika

Kasia i Patryk 24.06.2011

Bardzo dziekujemy za zorganizowanie Nam przyjecia weselnego.Pelen profesjonalizm jesli chodzi o obsluge,wystroj przepiekny i jedzenie wysmienite.Naprawde polecam ten lokal i pozdrawiam

Katarzyna

22 czerwca 2011

Serdecznie dziękuję za zorganizowanie przyjęcia weselnego mojej córki w dniu 22.06.br. Nasi goście bardzo chwalili smaczne jedzenie, dobrą obsługę no i oczywiście wystrój lokalu, a także urokliwy ogródek. Raz jeszcze dziękuję, jestem bardzo zadowolona z realizacji usługi i na pewno będę polecała Państwa usługi znajomym. Serdecznie pozdrawiam Danuta Dobroń

Danuta Dobroń

Dwór Artusa - Studio Integracji

Dziękuję za pomoc w organizacji charytatywnych koncertów integracyjnych, z udziałem niepełnosprawnych artystów - podopiecznych Studia Integracji, które się odbyły w Filharmonii Łódzkiej oraz w Dworze Artusa. Dwór Artusa zapewnił oprawę cateringową tych imprez na najwyższym poziomie. Polecam

Krzysztof Cwynar

Impreza

Witam, w Dworze Artusa urządzaliśmy Chrzciny iiiiiiiiiiii byłam zachwycona!!!!! Pyszne jedzenie, bardzo dobra organizacja całości przyjęcia, obsługa rewelacja!!!!!!! Sala piękna, wszystko na ocenę celującą, aha muszę tu wspomnieć o najlepszej pod słońcem szarlotce na ciepło z lodami i bitą śmietaną- wprost pale lizać!!!!!

Nieznajoma

Wesele 25.09.2010

Wesele odbyło się w Dworze 25.09.2010 Profesjonalnie, sprawnie, bezbłędnie. Moja mama zorientowana mocno w gastronomi (25 lat w branży) była pod potężnym wrażeniem tego jak Pan Zbyszek kierował całą imprezą. Profesjonalny serwis do samego rana. Polecam każdemu bez wahania. Każdą kolejną imprezę planuje zrobić w Dworze Artusa. Serdecznie dziękujemy Panu Zbyszkowi i całej ekipie z Dworu Artusa i firmie CCSS do której obiekt należy. PS Do wszystkich którzy podpisali umowę - bez obaw pełen profos.

Kucyk