Opinie Klientów - Sala weselna Dwór Artusa YouTube Facebook

Opinie Klientów

Zapraszamy do oceny naszych usług

Dodaj swoją opinię

wesele 28.06.2014

Witam Chciałabym podzielic się z Panstwem tym cudownym uczuciem jak i zarówno zadowaleniem o którym nawet bym nie sniła;) Wesele niczym z bajki,idealna sala ,przepiękny ogród,przepyszne jeedzenie,sceneria niczym z filmu i najwazniejsze Pani Ania!!!Cudowny człowiek który angażuje się w kazda najmniejsza detal.Wielki Szacun Pani Aniu!!!Jest Pani niesamowitą kobietą!!!Jak najbardziej polecam to miejsce sadze,że sprosta ono nawet najbardziej wymagjącym klientom.Moge z czystym sumieniem polecić organizacje jakichkolwiek imprez w tym rycerskim dworku;)Bardzo dziękuje całej ekipie kelnerów i kochanej meneger ;) Zycze kazdemu człowiekowi a w szczególności kobietom przezycia tak fantastycznych i pełnych uniesień chwil.Do końca życia pozostaną w mojej głowce.Marzenia z dzieciństwa takie moje kochane spełniły sie jak tylko mogly.Dziękuje za to,iz daliście mi poczuc taką magie i za tak wspaniałe, wieczne wspomnienia. Jestescie fantastyczni a miejsce cudowne. MONIA I MICHAŚ 28.06.2014

Monika Szymańska Malesza

Wesele

Bardzo bardzo dziękujemy!! Organizacja przyjęcia była mega profesjonalna, a jedzenie pyszne!! Chętnie wrócimy jako goście :) Serdecznie polecamy!!

Aga Ludwiczak

Czerwiec 2014 - Wesele

Niesamowite zaangażowanie właściciela, managerów :) Spełniają wszystkie "zachcianki" ale jednocześnie profesjonalnie doradzają - dziękujemy! Mieliśmy dużo pomysłów na nasze międzynarodowe wesele - niektóre-fakt - może nie do końca przemyślane.. Najważniejsze, że ktoś podpowie, doradzi - nie ma rzeczy niemożliwych :) Efekt - powalający = zbieramy podziękowania i wyrazy uznania do dziś :) Życzymy całej załodze Dworu Artusa samych sukcesów - nasz dzień był wyjątkowy i takim zapamiętamy go na baaardzo długo!

Agnieszka

komunia

W dniu 25 maja przeżyliśmy jeden z piękniejszych dni w naszym życiu- komunię córki Majki. Wielką rolę w tym święcie odegrał Dwór Artusa. Swobodne podejście właściciela, profesjonalna obsługa p. Anny oraz p. Dawida, wspaniały wystrój, kuchnia i atmosfera,a także niepowtarzalna animatorka dla dzieci to wszystko sprawiło że chwile spędzone w Państwa lokalu na długo pozostaną w naszych sercach. Dziękujemy i gorąco polecamy.

Tomek i Dorota

wesele

Dziekujemy za zorganizowanie naszego wesela i poprawin! Jestesmy wdzieczni za zrealizowanie wszystkich naszych pomyslow. Wiadomo ze nigdzie nie ma miejsca idealnego ale tu jest naprawde blisko do idealu. Jedzenie bardzo dobre i slynne juz indyki oczywiscie jak najbardziej polecamy. Dziekujemy Pani Ani i calej obsludze.

Marta i Łukasz

Komunia

Dziękujemy bardzo za organizację uroczystości komunijnej naszego syna, jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania. Super kuchnia, miła i szybka obsługa, łatwa komunikacja - szczerze polecamy. Pozdrawiamy D.S.A Suchy

Dagmara Suchy

Kominia 2014

Mieliśmy przyjemność być na przyjęciu komunijnym i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni. Smaczne, ładnie podane i ciepłe posiłki a obsługa super... bardzo profesjonalna. Ogólnie cały dworek w fajnym spokojnym miejscu wśród zieleni. G0raco polecam!!!!

Anna K.

Wesele w dniu 17.05.2014

W dniu 17.05.2014 r. organizowaliśmy wesele naszej córki. Zdecydowaliśmy, że uroczystość odbędzie się własnie tutaj. Ta decyzja była bardzo szczęśliwa. Organizacja, obsługa, kuchnia na bardzo wysokim poziomie. Pan robiący drinki godny polecenia. Wesele było międzynarodowe i wymagało dużego profesjonalizmu aby wszystko zagrało. Nie zawiedliśmy się. Nasza ocena to 6. Dziękujemy Pani Aniu!!! Z całą odpowiedzialnością polecamy!

Anna Szeliga

Komunia 2014

Serdecznie polecam Dwór Artusa. Przekąski i ciasta pyszne, ładnie podane. Obiad serwowany sprawnie, gorący i smaczny - mały minus za drugie danie, BAAARDZO miła i pomocna obsługa kelnerów - prawdziwa 5+. Byłam tam już na drugiej imprezie - raz jako gość, a tym razem jako organizator i myślę, że chętnie tam wrócę :)) POLECAM

Kamila Białek

przyjęcie z okazji chrztu 27.04.2014r.

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia z okazji chrztu naszego synka Kacperka. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie bardzo smaczne i ładnie podane, sprawna i kulturalna obsługa. Dziękujemy Pani Ani za tak dobrze zorganizowane przyjęcie. Wybór Dworu Artusa okazał się bardzo trafiony. Miejsce godne polecenia.

Justyna Kopaś

Wesele

Nasz ślub i wesele odbyło się 02.05.2014 w Dworze Artusa.Cała oprawa jedzonko obsługa na najwyżym i bardzo profesjonalnym poziomie.Nasi goście byli pod dużym wrazeniem.Po prostu nie było rzeczy nie możliwych do zrobienia dla obsługi.Dziękujemy wszystkim a w szczególności pani Ani!!!!wielkie dzięki będziemy polecać.

Asia Wlodarczyk

Chrzciny

W niedzielę 6.04.2014 gościliśmy w Dworze Artusa z okazji chrzcin naszej córeczki. Przyjęcie udało się znakomicie, obsługa, jedzenie i oprawa na najwyższym poziomie. To nie pierwsza i na pewno nie ostatnia nasza impreza w tym miejscu. Z czystym sumieniem polecam Wszystkim Dwór Artusa :)

Marta Sobiecka

chrzciny 6 kwietnia 2014

Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie przyjecia naszej córeczki Hani. Bardzo klimatyczne wnętrze, wspaniała obsługa, przemiła i dobrze zorganizowana menager lokalu p.Ania.Jedzenie pyszne a porcje ogromne nie do przejedzenia.Polecamy z czystym sumieniem. Napewno jeszcze wrócimy.Jeszcze raz dziekujemy. Monika i Maciej z dziećmi

Monika Orlikowska

Chrzciny 16 marca 2014

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia z okazji chrztu naszej córeczki Basi. Jesteśmy bardzo zadowoleni. W pieknej sali Dworu Artusa, dzięki Pani Ani, miłej obsłudze i smakowitej kuchni, spędziliśmy kilka niezapomnianych godzin w tym ważnym dla nas Dniu. Serdecznie pozdrawiamy:-) Ania i Tomek

Tomasz Walkiewicz

Wesele - 4.01.2014

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie naszego wesela. Jesteśmy zachwyceni tym jak profesjonalnie podeszliście państwo do najważniejszego dla nas dnia w życiu. My – państwo młodzi, zestresowani i spięci, nie musieliśmy się o nic martwić, a raczej zachwycaliśmy wszystkim, co wyszło spod państwa rąk. Poczynając od pięknie ubranej Sali, stołów przystrojonych „zimowymi” dodatkami, wspaniałej obsługi, która kulturalnie i sprawnie serwowała dania i napoje, zresztą przepyszne, świeże, smaczne i ładnie podane, po przygotowany dla nas pokój i śniadanie, dzięki czemu energicznie i z radością rozpoczęliśmy, a w zasadzie kontynuowaliśmy niedzielę. Bardzo dziękujemy pani Ani Burnat, osobie, która niby niewidoczna na Sali sprawowała pieczę nad wszystkim i dosłownie była zawsze i wszędzie dostępna. Jesteśmy zauroczeni miejscem i jego gospodarzami. Dziękujemy. Nasze wesele było jak z bajki. Jeśli chcesz, żeby Twoje wesele było w 100% udane wybierz doskonałe połączenie – Dwór Artusa i zespół Four & Sax!

Natalia i Krystian

Wesele 11.01.2014

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wesela i ogarnięcia dwóch sal w tym samym czasie. Ze swojej strony możemy powiedzieć, że wszystko odbyło się tak jak chcieliśmy. Niestety nie potrafimy być obiektywni, dlatego prosiliśmy o opinie naszych gości. Jednym słowem i zgodnie odpowiadali, że byli zachwyceni. Dziękuję bardzo Pani Ani, która ratowała nas w każdym momencie igłą i nitką oraz tabletkami na ból głowy i plasterkami:) Jedzenie bardzo dobre, chociaż próbowaliśmy dopiero następnego dnia po przyjeździe do domu. Goście również bardzo chwalili sobie pyszny żurek na koniec, który postawił ich na nogi pod koniec imprezy:) Szczerze polecamy DA i jeszcze nie raz będziemy organizować tam imprezy:)

Patrycja i Tomek

wigilia firmowa

3 raz mieliśmy przyjemność gościć na firmowej wigilii. Potrawy bardzo dobre, fajnie podane. Obsługa miła i szybka, lokal ma swój klimat. Polecam

Robert M

Wigilia

Bardzo smaczne jedzenie. Trochę za głośna muzyka, ale bardzo mi się podobało. spokojna lokalizacja, z dala od centrum i od hałasu.

Abdul Abdullach

przyjęcie po ślubie

DZIĘKUJEMY ZA FANTASTYCZNE PRZYJĘCIE PO ŚLUBIE .SMACZNE JEDZENIE BARDZO MIŁA OBSŁUGA .NAPRAWDĘ MIEJSCE GODNE POLECENIA WSZYSTKIM ZNAJOMYM.GORĄCO POZDRAWIAMY "DWÓR ARTUSA" iP.ANNĘ

BOMBRYCH

Wesele 15.08.2013r.

Witamy. W tym miejscu jeszcze raz chcemy bardzo podziękować za perfekcyjnie zorganizowane wesele. Za cierpliwość, czas nam poświęcony i spełnianie "życzeń" (dla "Dworu Artusa" nie ma rzeczy niemożliwych). Z czystym sumieniem polecamy "Dwór Artusa" za jego kompetencje, dostępność, świetną organizacje, pyszne jedzenie. Nasi Goście weselni byli zachwyceni salą oraz wysokim poziomem obsługi. Dzięki wspaniałej współpracy przez tę jedną noc mogliśmy poczuć się wyjątkowo. Menadżerowie oraz właściciel zawsze służą pomocą i dobrą radą. Naprawdę szczerze polecamy wszystkim. Nie zawiedziecie się;) Pozdrawiamy, Alina Obuszko-Kochanowicz i Marcin Kochanowicz

Alina Obuszko-Kochanowicz