Opinie Klientów - Sala weselna Dwór Artusa YouTube Facebook

Opinie Klientów

Zapraszamy do oceny naszych usług

Dodaj swoją opinię

komunia

W dniu 25 maja przeżyliśmy jeden z piękniejszych dni w naszym życiu- komunię córki Majki. Wielką rolę w tym święcie odegrał Dwór Artusa. Swobodne podejście właściciela, profesjonalna obsługa p. Anny oraz p. Dawida, wspaniały wystrój, kuchnia i atmosfera,a także niepowtarzalna animatorka dla dzieci to wszystko sprawiło że chwile spędzone w Państwa lokalu na długo pozostaną w naszych sercach. Dziękujemy i gorąco polecamy.

Tomek i Dorota

wesele

Dziekujemy za zorganizowanie naszego wesela i poprawin! Jestesmy wdzieczni za zrealizowanie wszystkich naszych pomyslow. Wiadomo ze nigdzie nie ma miejsca idealnego ale tu jest naprawde blisko do idealu. Jedzenie bardzo dobre i slynne juz indyki oczywiscie jak najbardziej polecamy. Dziekujemy Pani Ani i calej obsludze.

Marta i Łukasz

Komunia

Dziękujemy bardzo za organizację uroczystości komunijnej naszego syna, jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania. Super kuchnia, miła i szybka obsługa, łatwa komunikacja - szczerze polecamy. Pozdrawiamy D.S.A Suchy

Dagmara Suchy

Kominia 2014

Mieliśmy przyjemność być na przyjęciu komunijnym i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni. Smaczne, ładnie podane i ciepłe posiłki a obsługa super... bardzo profesjonalna. Ogólnie cały dworek w fajnym spokojnym miejscu wśród zieleni. G0raco polecam!!!!

Anna K.

Wesele w dniu 17.05.2014

W dniu 17.05.2014 r. organizowaliśmy wesele naszej córki. Zdecydowaliśmy, że uroczystość odbędzie się własnie tutaj. Ta decyzja była bardzo szczęśliwa. Organizacja, obsługa, kuchnia na bardzo wysokim poziomie. Pan robiący drinki godny polecenia. Wesele było międzynarodowe i wymagało dużego profesjonalizmu aby wszystko zagrało. Nie zawiedliśmy się. Nasza ocena to 6. Dziękujemy Pani Aniu!!! Z całą odpowiedzialnością polecamy!

Anna Szeliga

Komunia 2014

Serdecznie polecam Dwór Artusa. Przekąski i ciasta pyszne, ładnie podane. Obiad serwowany sprawnie, gorący i smaczny - mały minus za drugie danie, BAAARDZO miła i pomocna obsługa kelnerów - prawdziwa 5+. Byłam tam już na drugiej imprezie - raz jako gość, a tym razem jako organizator i myślę, że chętnie tam wrócę :)) POLECAM

Kamila Białek

przyjęcie z okazji chrztu 27.04.2014r.

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia z okazji chrztu naszego synka Kacperka. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie bardzo smaczne i ładnie podane, sprawna i kulturalna obsługa. Dziękujemy Pani Ani za tak dobrze zorganizowane przyjęcie. Wybór Dworu Artusa okazał się bardzo trafiony. Miejsce godne polecenia.

Justyna Kopaś

Wesele

Nasz ślub i wesele odbyło się 02.05.2014 w Dworze Artusa.Cała oprawa jedzonko obsługa na najwyżym i bardzo profesjonalnym poziomie.Nasi goście byli pod dużym wrazeniem.Po prostu nie było rzeczy nie możliwych do zrobienia dla obsługi.Dziękujemy wszystkim a w szczególności pani Ani!!!!wielkie dzięki będziemy polecać.

Asia Wlodarczyk

Chrzciny

W niedzielę 6.04.2014 gościliśmy w Dworze Artusa z okazji chrzcin naszej córeczki. Przyjęcie udało się znakomicie, obsługa, jedzenie i oprawa na najwyższym poziomie. To nie pierwsza i na pewno nie ostatnia nasza impreza w tym miejscu. Z czystym sumieniem polecam Wszystkim Dwór Artusa :)

Marta Sobiecka

chrzciny 6 kwietnia 2014

Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie przyjecia naszej córeczki Hani. Bardzo klimatyczne wnętrze, wspaniała obsługa, przemiła i dobrze zorganizowana menager lokalu p.Ania.Jedzenie pyszne a porcje ogromne nie do przejedzenia.Polecamy z czystym sumieniem. Napewno jeszcze wrócimy.Jeszcze raz dziekujemy. Monika i Maciej z dziećmi

Monika Orlikowska

Chrzciny 16 marca 2014

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia z okazji chrztu naszej córeczki Basi. Jesteśmy bardzo zadowoleni. W pieknej sali Dworu Artusa, dzięki Pani Ani, miłej obsłudze i smakowitej kuchni, spędziliśmy kilka niezapomnianych godzin w tym ważnym dla nas Dniu. Serdecznie pozdrawiamy:-) Ania i Tomek

Tomasz Walkiewicz

Wesele - 4.01.2014

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie naszego wesela. Jesteśmy zachwyceni tym jak profesjonalnie podeszliście państwo do najważniejszego dla nas dnia w życiu. My – państwo młodzi, zestresowani i spięci, nie musieliśmy się o nic martwić, a raczej zachwycaliśmy wszystkim, co wyszło spod państwa rąk. Poczynając od pięknie ubranej Sali, stołów przystrojonych „zimowymi” dodatkami, wspaniałej obsługi, która kulturalnie i sprawnie serwowała dania i napoje, zresztą przepyszne, świeże, smaczne i ładnie podane, po przygotowany dla nas pokój i śniadanie, dzięki czemu energicznie i z radością rozpoczęliśmy, a w zasadzie kontynuowaliśmy niedzielę. Bardzo dziękujemy pani Ani Burnat, osobie, która niby niewidoczna na Sali sprawowała pieczę nad wszystkim i dosłownie była zawsze i wszędzie dostępna. Jesteśmy zauroczeni miejscem i jego gospodarzami. Dziękujemy. Nasze wesele było jak z bajki. Jeśli chcesz, żeby Twoje wesele było w 100% udane wybierz doskonałe połączenie – Dwór Artusa i zespół Four & Sax!

Natalia i Krystian

Wesele 11.01.2014

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wesela i ogarnięcia dwóch sal w tym samym czasie. Ze swojej strony możemy powiedzieć, że wszystko odbyło się tak jak chcieliśmy. Niestety nie potrafimy być obiektywni, dlatego prosiliśmy o opinie naszych gości. Jednym słowem i zgodnie odpowiadali, że byli zachwyceni. Dziękuję bardzo Pani Ani, która ratowała nas w każdym momencie igłą i nitką oraz tabletkami na ból głowy i plasterkami:) Jedzenie bardzo dobre, chociaż próbowaliśmy dopiero następnego dnia po przyjeździe do domu. Goście również bardzo chwalili sobie pyszny żurek na koniec, który postawił ich na nogi pod koniec imprezy:) Szczerze polecamy DA i jeszcze nie raz będziemy organizować tam imprezy:)

Patrycja i Tomek

wigilia firmowa

3 raz mieliśmy przyjemność gościć na firmowej wigilii. Potrawy bardzo dobre, fajnie podane. Obsługa miła i szybka, lokal ma swój klimat. Polecam

Robert M

Wigilia

Bardzo smaczne jedzenie. Trochę za głośna muzyka, ale bardzo mi się podobało. spokojna lokalizacja, z dala od centrum i od hałasu.

Abdul Abdullach

przyjęcie po ślubie

DZIĘKUJEMY ZA FANTASTYCZNE PRZYJĘCIE PO ŚLUBIE .SMACZNE JEDZENIE BARDZO MIŁA OBSŁUGA .NAPRAWDĘ MIEJSCE GODNE POLECENIA WSZYSTKIM ZNAJOMYM.GORĄCO POZDRAWIAMY "DWÓR ARTUSA" iP.ANNĘ

BOMBRYCH

Wesele 15.08.2013r.

Witamy. W tym miejscu jeszcze raz chcemy bardzo podziękować za perfekcyjnie zorganizowane wesele. Za cierpliwość, czas nam poświęcony i spełnianie "życzeń" (dla "Dworu Artusa" nie ma rzeczy niemożliwych). Z czystym sumieniem polecamy "Dwór Artusa" za jego kompetencje, dostępność, świetną organizacje, pyszne jedzenie. Nasi Goście weselni byli zachwyceni salą oraz wysokim poziomem obsługi. Dzięki wspaniałej współpracy przez tę jedną noc mogliśmy poczuć się wyjątkowo. Menadżerowie oraz właściciel zawsze służą pomocą i dobrą radą. Naprawdę szczerze polecamy wszystkim. Nie zawiedziecie się;) Pozdrawiamy, Alina Obuszko-Kochanowicz i Marcin Kochanowicz

Alina Obuszko-Kochanowicz

wesele 16.08.2013

Już w chwili podpisywania umowy 8 miesięcy przed weselem nie miałam wątpliwości, że dobrze robimy wybierając Dwór Artusa. W dniu wesela przekonaliśmy się, że mieliśmy rację. Było wspaniale! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszyscy goście, z którymi miałam okazję porozmawiać po weselu mówią, że sala jest piękna, jedzenie bardzo dobre, obsługa bez zarzutu. Biorąc pod uwagę fakt, że mieliśmy polsko-włosko-szwajcarsko-francuską mieszankę – nic tylko pogratulować! Gdy podczas Powitania zobaczyłam salę nastrojowo oświetloną, z pięknymi kompozycjami kwiatowymi i świecznikami na stołach – byłam pod wrażeniem. Jedzenie jest naprawdę bardzo dobre i jest go bardzo dużo. Tak powiedzieli nasi goście a my się z nimi zgadzamy ;) . Mogę polecić pyszną pierś kurczaka z mozzarellą, cordon bleu, strogonoffa, rewelacyjne płonące indyki, genialny żurek. I młodsi i starsi goście byli zachwyceni fontanną czekoladową :) Deser – pannacottę - podano w ogrodzie i wtedy też zaskoczyliśmy gości po raz pierwszy – pokazem fajerwerków. Trwał naprawdę całkiem długo, chociaż była to krótsza wersja pokazu. Całe jedzonko, które zostało (gorące i zimne dania, ciasta, tort) zapakowano nam do domu. Obsługa jest super! Panie kelnerki i panowie kelnerzy – zawsze uśmiechnięci i pomocni, nie narzucają się, ale też nie zostawiają gości samym sobie. Mistrz ceremonii – bardzo uprzejmy. Pan Zbigniew przez całą noc czuwał nad wszystkim. Nie musieliśmy się o nic martwić. Reasumując – mamy bardzo pozytywne wrażenia i polecamy Dwór Artusa. Dziękujemy! :)

Paulina i Davide

Wesele 20.07.2013

Witam, z czystym sumieniem polecam Dwór Artusa. Spełnił moje oczekiwania w 100%. Jestem zadwolona z organizacji, posiłków, jakości obsługi. Polecam i zycze dalszych sukcesów.

Weronika Antosik

Srebrne Wesele: Lipiec 2013

Byłam jednym z gości zaproszonych na Srebrne Wesele zorganizowane na Dworze Artusa.Zachwycona byłam salą oraz pięknym ogrodem..Na wielką pochwałę zasługują zarówno właściciel,kuchnia jak i obsługa.Wystrój stołu oraz różnorodność potraw zrobiły na mnie wielkie wrażenie - każdy mógł znaleść coś dla ciebie.Orkiestra- super,potrafiąca zachęcić gości do zabawy.Bawiliśmy się doskonale i długo będziemy pamiętali ten dzień. Bardzo wszystkim polecam Dwór Artusa.

Iwona Malczewska