Opinie Klientów - Sala weselna Dwór Artusa YouTube Facebook

Opinie Klientów

Zapraszamy do oceny naszych usług

Dodaj swoją opinię

Adam

29.12.2012 mieliśmy przyjęcie weselne w Dworze Artusa. Trafiliśmy tam zupełnie przypadkowo jadąc ulicą Zakładową, przeczytaliśmy reklamę przy drodze. Budynek elegancki , sala ładna dosyć duża. Mieliśmy imprezę na ponad 50 osób wiec było bardzo dużo miejsca. Jedzenie bardzo smaczne Obsługa szybka i bardzo dobrze wyszkolona. Bardzo dobry kontakt z managerem restauracji oraz z właścicielem Panem Zbigniewem który służy także doradztwem w zakresie ustalania menu oraz wystroju sali. Panie Zbyszku bardzo dziękujemy za profesjonalne zorganizowanie imprezy POLECAMY GORĄCO DWÓR ARTUSA

Wioleta

Studniówka 05,01,2013

Chcieli byśmy bardzo podziękować za wspaniałą studniówkę.Sale śliczna jedzenie pyszne i bardzo miła i profesjonalna obsługa.Studniówka udana w 100% DZIĘKUJEMY BARDZO. MIEJSCE GODNE POLECENIA.

Esz Anagra

XXXV LO STÓDNIÓWKA 2013

Doskonałe miejsce na studniówkę, sala fantastyczna, fachowa i miła obsługa, zespół i DJ na najwyższym poziomie, bardzo dobrze skomponowane menu, smaczne i ładnie podane potrawy. Studniówka w 100% udana. Bardzo dziękujemy za cudowną zabawę :):):)

Magdalena Wolska

studniówka 2013

Rewelacyjna sala, miła obsługa, wspaniały zespół i dj oraz smaczne potrawy. Studniówka w 100% udana. Dziękujemy za udaną zabawę :)

23 LO

Wesele 1.12.2012

Chcieliśmy bardzo gorąco podziękować za przygotowanie cudownego wesela. Wszystko było na najwyższym poziomie, fantastyczna obsługa sali, niebiańskie jedzenie( fantastyczne popisy kulinarne, które były dodatkową atrakcją), niesamowity pokaz pirotechniczny. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Podziękowania również za polecenie fantastycznego DJ Darka .Serdecznie pozdrawiamy

Justyna Pawlicka

Wesel 24,11,2012r

Z wielką radością chcieliśmy podziękować Państwu za profesjonalne przygotowanie naszego przyjęcia weselnego.Wszystko było zorganizowane na najwyższym poziomie. Potrawy bardzo samkowały i były urozmaicone, tak więc każdy znalazł coś dla siebie. Do tego jeszcze bardzo miła i sprawna obsługa. Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego przyjęcia.Osobiście uważam, że lepiej nie mogliśmy trafić.

Agnieszka i Radosław Wójciccy

Wesele 29.09.2012

Z czystym sumieniem i wielka radoscia moge jedynie podziekowac Panstwu za profesjonalna implementacje wszystkich naszych oczekiwan weselnych. W przeciwienstwie do zespolu wykonaliscie Panstwo fantastyczna robote. Bedziemy szerzyc dobre slowo i prosze smialo dzielic sie kontaktem do mnie w przypadku zywych referencji. Pozdrawiam, Marek Pietrucha P.S. Wyrazam zgode na cytowanie calosci, badz wybranych czesci tego maila.

Marek Pietrucha

Wesele 24.08.2012

Organizowaliśmy wesele w Dworze Artusa w piątek 24 sierpnia br. Pan Zbyszek nie robił problemów i chętnie się zgodził na pomysł przyjęcia w piątek do 2 w nocy, mimo , że w sobotę było pełnometrażowe wesele. Menu dostosował do czasu przyjęcia i służył bardzo przydatnymi radami. Nigdy nie było problemu z kontaktem czy to drogą mailową czy telefoniczną. Na pochwałę zasługują zarówno menedżerowie, właściciel, kuchnia jak i obsługa. Wszystko było zorganizowane na najwyższym poziomie. Wystrój sali przepiękny. Potrawy bardzo smakowały i były urozmaicone, tak więc każdy znalazł coś dla siebie. Goście zachwyceni salą, obsługą, potrawami i przepięknym ogrodem. Na koniec przyjęcia obsługa bardzo sprawnie zapakowała potrawy, które pozostały. Uważamy, że przyjęcie i miejsce na 6+. Gorąco polecamy.Wrócimy do Dworu Artusa na pewno :)

Magda i Krzysztof Mrówka

wesele 22.06.2012

Organizowałem wesele w dworze artusa w piątek 22 czerwca. Muszę z czystm sumieniem pochwalić zarówno menedżerów, właścicieli, kuchnię jak i obsługę. Wszystko było zorganizowane na najwyższym poziomie, osoby odpowiedzialne za organizację nie są głuche na sugestie i oferują pomoc i radę na każdym kroku. Potrawy bardzo samkowały i były urozmaicone, tak więc każdy znalazł coś dla siebie. Osobiście uważam, że lepiej nie mogliśmy trafić.

Tomasz Gzik

22.06.2012

Bawiliśmy się jako goście w Dworze Artusa. Zdziwiło nas, że wesele jest w piątek - podobno mają wszystko pozajmowane z dużym wyprzedzeniem i nikogo nie dziwi wesele w czwartek lub piątek.. Słowa uznania za kuchnię - sprawna i szybka obsługa, mięsa na obiad-pycha - wszystko kruchutkie i fajnie przyprawione, smaczny indyk, który zrobił niesamowite wrażenie. Żałujemy, że nasze przyjęcie odbyło się na innej sali. Cóż - może chociaż chrzciny uda nam się zrobić w Artusie.

AP

Rewelacja - przyjęcie z okazji chrztu

Przyjęcie z okazji chrztu wypadło rewelacyjnie. Jedzenie pyszne i w dużych ilościach-każdy wychodził najedzony! Do tego jeszcze bardzo miła i sprawna obsługa. Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego przyjęcia. Kolejne imprezy na pewno w Dworze Artusa!

Marcin

PODZIEKOWANIE ZA ORGANIZACJĘ KOMUNII

Bardzo , ale to bardzo dziękuję za zorganizowanie komunii naszej córki , wszystko rewelacyjnie - smaczne jedzenie w dużych ilościach , pięknie zastawione stoły , bardzo miła obsługa (Pani Kasia cudna kobieta , przesympatyczna , cierpliwa , pomocna a do tego skromna - duże plusy dla kogoś takiego jak ONA ) , oczywiście super sprawa z animatorką dzięki której nie wiedzieliśmy co to dzieci ) , super wnętrze jak i taras - czyli same plusy!!!!! Oczywiście Panie Zbyszku podziękowania duże dla Pana za cierpliwość , za pomysły i za szybkie odpisywanie na mejle ;) Panu Juliuszowi też bardzo dziękujemy na troskę w dniu samej imprezy;) GOŚCIE I MY ZACHWYCENI CO OZNACZA , ŻE JESZCZE NIE RAZ DO WAS WRÓCIMY ;) Pozdrawiam i jeszcze raz serdecznie dziękuję ! Z czystym sumieniem lokal polecam nie na 100% ale na 200% Emilia

Emilia

Komunia. Polecam !!

Dzisiejsza Komunia wypadła świetnie. Dziękujemy bardzo za miłą i profesjonalną obsługę. Cała rodzina dziękuje. Pokaz akrobatyczny - znakomity. Jedzenie znakomite ;)Wszystkim polecę Dwór Artusa. P.S. Mam nadzieję, że nie zostawiliśmy Wam dużo pracy pomimo tego, że ostatni wyszliśmy. Dziękujemy.

Roksana ;)

Wesele 18.02.2012

Nie potrafię znaleźć słów na opisanie tego ile wysiłku i zaangażowania włożyła cała obsługa managerowie i właściciel. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Każdy pomysł, każda sugestia nie pozostawała bez odzewu. Tak na prawdę wszystko to co chcieliśmy dostaliśmy i to wykonane na najwyższym poziomie. Jedzenia było BARDZO DUŻO a do tego MIÓD W GĘBIE - zdanie nasze i gości (my nie mieliśmy czasu żeby wszystkiego spróbować w trakcie wesela ale zostało wszystkiego tak dużo że na drugi dzień zaznaliśmy nieba w buziach ). wszyscy którzy są niezdecydowani Z CZYSTYM SUMIENIEM MOŻEMY POLECIĆ DWÓR ARTUSA !!! Po pierwszych minutach wesela wiedzieliśmy , że kolejne tego typu imprezy będziemy robić właśnie TU ! KRZYŚ I OLA 18.02.2012 !

KRZYŚ i OLA

Kierownik Administracyjny BPS Poland

Szczególne podziękowanie składamy Panu Zbigniewowi Kopczyńskiemu, który nie tylko wyszedł na przeciw wszystkim naszym oczekiwaniom, ale i wspierał nas swoim doświadczeniem na każdym etapie przygotowań. Mamy nadzieję, że atrakcje, które towarzyszyły nam w trakcie wieczoru oraz my jako goście, również pozostawiliśmy po sobie pozytywne wrażenie.

Joanna Musiałek

SOUTH WESTERN

Niniejszym serdecznie dziekujemy za zorganizowanie w dniu 10.12.2011 niezapomnianego przyjęcia świątecznego dla pracowników naszej firmy. Zarówno wystrój sali, przygotowane menuoraz miła i profesjonalna obsługa sprawiły, iż był to dla nas wyjątkowy wieczór.

BPS Poland - Dwór Artusa

Bal Sylwestrowy

Pierwszy raz korzystaliśmy z Dworu Artusa - byliśmy grupą 16 osób. Plusy - jedzenie -dużo i w porządku, obsługa - miła i uczynna, oprawa muzyczna - super. Minus - nie wolno palić w budynku. Nie wspomnę o pokazie pirotechnicznym - fantastyczny! Podsumowując- był to nasz najlepszy Sylwester. Dziękujemy za miłą zabawę - do zobaczenia na Balu Karnawałowym!

Kotynia P.

PKO

Wszystko było wspaniale zorganizowane i smaczne. Bardzo dziękuję. Podczas spotkania reklamowaliśmy Państwa Firmę naszym Klientom, którzy także byli pod wrażeniem rozmaitości i przygotowania. Pozdrawiam serdecznie

PKO

wesele 25 grudnia 2011

25 grudnia 2011 roku w Dowrze Artusa odbyło się nasze wesele dla ponad 100 osób. Jesteśmy bardzo zadowoleni.Jedzenie znakomite. Obsługa sali świetna. Pisząc tę opinie jeszcze na "swieżo", zaledwie dobę po weselu, mogę śmiało powiedzieć, bez żadnej kokieterii, że jest to jedna z lepszych jak nie najlepszych sal weselnych w Łodzi. Pod każdym względem. Cieszę się, że nadrzędną rzeczą jaką kieruje się cała obsługa Dworu jest JAKOŚĆ, JAKOŚĆ i jeszcze raz JAKOŚĆ. Polecamy wszystkim tę salę z czystym sumieniem. Pozdrawiamy i dziękujemy! Tomek i Kamila

Tomasz Maciaszczyk i Kamila Wójcicka

Roman Z. Konsolacja listopad 2011

Dziękuję za zorganizowanie konsolacji. Pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa, przystępna cena, czyli to o co głównie chodzi. Dziękuje kucharzom i obsłudze.

Roman Z