YouTube Facebook

Opinie Klientów

Zapraszamy do oceny naszych usług

Dodaj swoją opinię

Chrzciny

W niedzielę 6.04.2014 gościliśmy w Dworze Artusa z okazji chrzcin naszej córeczki. Przyjęcie udało się znakomicie, obsługa, jedzenie i oprawa na najwyższym poziomie. To nie pierwsza i na pewno nie ostatnia nasza impreza w tym miejscu. Z czystym sumieniem polecam Wszystkim Dwór Artusa :)

Marta Sobiecka

chrzciny 6 kwietnia 2014

Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie przyjecia naszej córeczki Hani. Bardzo klimatyczne wnętrze, wspaniała obsługa, przemiła i dobrze zorganizowana menager lokalu p.Ania.Jedzenie pyszne a porcje ogromne nie do przejedzenia.Polecamy z czystym sumieniem. Napewno jeszcze wrócimy.Jeszcze raz dziekujemy. Monika i Maciej z dziećmi

Monika Orlikowska

Chrzciny 16 marca 2014

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia z okazji chrztu naszej córeczki Basi. Jesteśmy bardzo zadowoleni. W pieknej sali Dworu Artusa, dzięki Pani Ani, miłej obsłudze i smakowitej kuchni, spędziliśmy kilka niezapomnianych godzin w tym ważnym dla nas Dniu. Serdecznie pozdrawiamy:-) Ania i Tomek

Tomasz Walkiewicz

Wesele - 4.01.2014

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie naszego wesela. Jesteśmy zachwyceni tym jak profesjonalnie podeszliście państwo do najważniejszego dla nas dnia w życiu. My – państwo młodzi, zestresowani i spięci, nie musieliśmy się o nic martwić, a raczej zachwycaliśmy wszystkim, co wyszło spod państwa rąk. Poczynając od pięknie ubranej Sali, stołów przystrojonych „zimowymi” dodatkami, wspaniałej obsługi, która kulturalnie i sprawnie serwowała dania i napoje, zresztą przepyszne, świeże, smaczne i ładnie podane, po przygotowany dla nas pokój i śniadanie, dzięki czemu energicznie i z radością rozpoczęliśmy, a w zasadzie kontynuowaliśmy niedzielę. Bardzo dziękujemy pani Ani Burnat, osobie, która niby niewidoczna na Sali sprawowała pieczę nad wszystkim i dosłownie była zawsze i wszędzie dostępna. Jesteśmy zauroczeni miejscem i jego gospodarzami. Dziękujemy. Nasze wesele było jak z bajki. Jeśli chcesz, żeby Twoje wesele było w 100% udane wybierz doskonałe połączenie – Dwór Artusa i zespół Four & Sax!

Natalia i Krystian

Wesele 11.01.2014

Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wesela i ogarnięcia dwóch sal w tym samym czasie. Ze swojej strony możemy powiedzieć, że wszystko odbyło się tak jak chcieliśmy. Niestety nie potrafimy być obiektywni, dlatego prosiliśmy o opinie naszych gości. Jednym słowem i zgodnie odpowiadali, że byli zachwyceni. Dziękuję bardzo Pani Ani, która ratowała nas w każdym momencie igłą i nitką oraz tabletkami na ból głowy i plasterkami:) Jedzenie bardzo dobre, chociaż próbowaliśmy dopiero następnego dnia po przyjeździe do domu. Goście również bardzo chwalili sobie pyszny żurek na koniec, który postawił ich na nogi pod koniec imprezy:) Szczerze polecamy DA i jeszcze nie raz będziemy organizować tam imprezy:)

Patrycja i Tomek

wigilia firmowa

3 raz mieliśmy przyjemność gościć na firmowej wigilii. Potrawy bardzo dobre, fajnie podane. Obsługa miła i szybka, lokal ma swój klimat. Polecam

Robert M

Wigilia

Bardzo smaczne jedzenie. Trochę za głośna muzyka, ale bardzo mi się podobało. spokojna lokalizacja, z dala od centrum i od hałasu.

Abdul Abdullach

przyjęcie po ślubie

DZIĘKUJEMY ZA FANTASTYCZNE PRZYJĘCIE PO ŚLUBIE .SMACZNE JEDZENIE BARDZO MIŁA OBSŁUGA .NAPRAWDĘ MIEJSCE GODNE POLECENIA WSZYSTKIM ZNAJOMYM.GORĄCO POZDRAWIAMY "DWÓR ARTUSA" iP.ANNĘ

BOMBRYCH

Wesele 15.08.2013r.

Witamy. W tym miejscu jeszcze raz chcemy bardzo podziękować za perfekcyjnie zorganizowane wesele. Za cierpliwość, czas nam poświęcony i spełnianie "życzeń" (dla "Dworu Artusa" nie ma rzeczy niemożliwych). Z czystym sumieniem polecamy "Dwór Artusa" za jego kompetencje, dostępność, świetną organizacje, pyszne jedzenie. Nasi Goście weselni byli zachwyceni salą oraz wysokim poziomem obsługi. Dzięki wspaniałej współpracy przez tę jedną noc mogliśmy poczuć się wyjątkowo. Menadżerowie oraz właściciel zawsze służą pomocą i dobrą radą. Naprawdę szczerze polecamy wszystkim. Nie zawiedziecie się;) Pozdrawiamy, Alina Obuszko-Kochanowicz i Marcin Kochanowicz

Alina Obuszko-Kochanowicz

wesele 16.08.2013

Już w chwili podpisywania umowy 8 miesięcy przed weselem nie miałam wątpliwości, że dobrze robimy wybierając Dwór Artusa. W dniu wesela przekonaliśmy się, że mieliśmy rację. Było wspaniale! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszyscy goście, z którymi miałam okazję porozmawiać po weselu mówią, że sala jest piękna, jedzenie bardzo dobre, obsługa bez zarzutu. Biorąc pod uwagę fakt, że mieliśmy polsko-włosko-szwajcarsko-francuską mieszankę – nic tylko pogratulować! Gdy podczas Powitania zobaczyłam salę nastrojowo oświetloną, z pięknymi kompozycjami kwiatowymi i świecznikami na stołach – byłam pod wrażeniem. Jedzenie jest naprawdę bardzo dobre i jest go bardzo dużo. Tak powiedzieli nasi goście a my się z nimi zgadzamy ;) . Mogę polecić pyszną pierś kurczaka z mozzarellą, cordon bleu, strogonoffa, rewelacyjne płonące indyki, genialny żurek. I młodsi i starsi goście byli zachwyceni fontanną czekoladową :) Deser – pannacottę - podano w ogrodzie i wtedy też zaskoczyliśmy gości po raz pierwszy – pokazem fajerwerków. Trwał naprawdę całkiem długo, chociaż była to krótsza wersja pokazu. Całe jedzonko, które zostało (gorące i zimne dania, ciasta, tort) zapakowano nam do domu. Obsługa jest super! Panie kelnerki i panowie kelnerzy – zawsze uśmiechnięci i pomocni, nie narzucają się, ale też nie zostawiają gości samym sobie. Mistrz ceremonii – bardzo uprzejmy. Pan Zbigniew przez całą noc czuwał nad wszystkim. Nie musieliśmy się o nic martwić. Reasumując – mamy bardzo pozytywne wrażenia i polecamy Dwór Artusa. Dziękujemy! :)

Paulina i Davide

Wesele 20.07.2013

Witam, z czystym sumieniem polecam Dwór Artusa. Spełnił moje oczekiwania w 100%. Jestem zadwolona z organizacji, posiłków, jakości obsługi. Polecam i zycze dalszych sukcesów.

Weronika Antosik

Srebrne Wesele: Lipiec 2013

Byłam jednym z gości zaproszonych na Srebrne Wesele zorganizowane na Dworze Artusa.Zachwycona byłam salą oraz pięknym ogrodem..Na wielką pochwałę zasługują zarówno właściciel,kuchnia jak i obsługa.Wystrój stołu oraz różnorodność potraw zrobiły na mnie wielkie wrażenie - każdy mógł znaleść coś dla ciebie.Orkiestra- super,potrafiąca zachęcić gości do zabawy.Bawiliśmy się doskonale i długo będziemy pamiętali ten dzień. Bardzo wszystkim polecam Dwór Artusa.

Iwona Malczewska

Wesele 06.07.2013

Profesjonalizm w kazdym szczegole! Nie mozemy powiedziec nic zlego na temat obslugi, jedzenia czy organizacji. Lepiej nie moglismy trafic. Slub mielismy w ogrodzie i otrzymalismy bardzo duza pomoc i wsparcie od wlasciciela obiektu. Nie bylo problemu by zalatwic transport dla gosci, dekoracje ogrodu i sali, organizacji alkoholu, napojow, tortu... itd. Moglismy odetchnac bo dwor artusa zajal sie wszystkim. Naprawde goraco polecamy! Wszystko bylo zorganizowane dokladnie tak, jak poprosilismy. Ogromna pomoc bez zadnych dodatkowych kosztow. Obsluga swietna i jedzenie bardzo smaczne. Nasi goscie byli zachwyceni! Cieszymy sie ze zdecydowalismy sie na Dwor Artusa bo jest to wedlug nas najladniejszy obiekt na terenie Lodzi i wszystko jest na najwyzszym poziomie! I to prawda ze rzeczy niemozliwe robia od reki:) Nie bylo rzeczy, ktorej Dwor Artusa nie potrafil zalatwic co nas zaskoczylo. Jesli macie Panstwo duze oczekiwania to Dwor Artusa jest dla Panstwa. :) DZIEKUJEMY I POLECAMY DWOR ARTUSA NAJBARDZIEJ WYMAGAJACYM GOSCIOM!!

Monika i Jaroslaw Miller

Gosia&Radek wesele21.06.2013r

Mieliśmy ślub 21.06.2013 r. z czystym sumieniem możemy z całego serca polecić!!!! a jesteśmy osobami dość wybrednymi:P Wszystkie nasze prośby były zrealizowane, jedzenie przepyszne- goście nadal wspominaja rozpływający się w ustach karczek i kurczaka w pomidorach z mozarella:) Dziekujemy kucharzowi Panu Dominikowi- czarodziej smaku, Pani Kasi za trud w przypinaniu kwiatków na krzesłach całej obsłudze no i właścicielowi Panu Zbyszkowi i menago Panu Zbyszkowi:) Pełen profesjonalizmy z niczym nie było problemu i o nic nie musielismy się martwić:) Panowie Zbyszkowie są kreatywni i bardzo pomocni, dużo podpowiadają i doradzają co dla Nas przyszłych Par Młodych jest bardzo ważne. Spokojnie można zdać się na ich doświadczenie, a jest ogromne:) Oczywiście apartament małżeński do dyspozycji na śniadanie co się chce. Piękny pokój, super wygodne łoże:P no i piękny taraz pokryty trawką na której rano można zaśiąść zjeść śniadanko i napić się kawusi w towrazystwie świeżo upieczonego mężusia lub śweżo upieczonej żonki:P Pomimo moich obaw co do jedzenia a naczytałam się tu sporo to nie mam nic do zarzucenia. Jedzenia dla nas było jednym z ważniejszych elementów przyjęcia zresztą pewnie jak dla wszystkich i naprawdę nie zawiodłam się:) Kochani jak tylko macie okazję rezerwujcie termin bo nie pożałujecie:) Jeszcze raz bardzo bardzo bardzo dziękujemy całemu Dworowi Artusa za genialne wesele i super organizację!!!!!

Małgorzata Walasik

Adam

29.12.2012 mieliśmy przyjęcie weselne w Dworze Artusa. Trafiliśmy tam zupełnie przypadkowo jadąc ulicą Zakładową, przeczytaliśmy reklamę przy drodze. Budynek elegancki , sala ładna dosyć duża. Mieliśmy imprezę na ponad 50 osób wiec było bardzo dużo miejsca. Jedzenie bardzo smaczne Obsługa szybka i bardzo dobrze wyszkolona. Bardzo dobry kontakt z managerem restauracji oraz z właścicielem Panem Zbigniewem który służy także doradztwem w zakresie ustalania menu oraz wystroju sali. Panie Zbyszku bardzo dziękujemy za profesjonalne zorganizowanie imprezy POLECAMY GORĄCO DWÓR ARTUSA

Wioleta

Studniówka 05,01,2013

Chcieli byśmy bardzo podziękować za wspaniałą studniówkę.Sale śliczna jedzenie pyszne i bardzo miła i profesjonalna obsługa.Studniówka udana w 100% DZIĘKUJEMY BARDZO. MIEJSCE GODNE POLECENIA.

Esz Anagra

XXXV LO STÓDNIÓWKA 2013

Doskonałe miejsce na studniówkę, sala fantastyczna, fachowa i miła obsługa, zespół i DJ na najwyższym poziomie, bardzo dobrze skomponowane menu, smaczne i ładnie podane potrawy. Studniówka w 100% udana. Bardzo dziękujemy za cudowną zabawę :):):)

Magdalena Wolska

studniówka 2013

Rewelacyjna sala, miła obsługa, wspaniały zespół i dj oraz smaczne potrawy. Studniówka w 100% udana. Dziękujemy za udaną zabawę :)

23 LO

Wesele 1.12.2012

Chcieliśmy bardzo gorąco podziękować za przygotowanie cudownego wesela. Wszystko było na najwyższym poziomie, fantastyczna obsługa sali, niebiańskie jedzenie( fantastyczne popisy kulinarne, które były dodatkową atrakcją), niesamowity pokaz pirotechniczny. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Podziękowania również za polecenie fantastycznego DJ Darka .Serdecznie pozdrawiamy

Justyna Pawlicka

Wesel 24,11,2012r

Z wielką radością chcieliśmy podziękować Państwu za profesjonalne przygotowanie naszego przyjęcia weselnego.Wszystko było zorganizowane na najwyższym poziomie. Potrawy bardzo samkowały i były urozmaicone, tak więc każdy znalazł coś dla siebie. Do tego jeszcze bardzo miła i sprawna obsługa. Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego przyjęcia.Osobiście uważam, że lepiej nie mogliśmy trafić.

Agnieszka i Radosław Wójciccy